Blockbuster Partyspil

298,- 
298.00DKK

Har du nogensinde set en film? Perfekt, så er du kvalificeret til en omgang af dette fantastiske Blockbuster-spil. Rejs tilbage til "the good old days" med det gammeldags VHS-cover og med en Blockbuster-parkeringsplads som spillebræt. Men det er ikke bare cool at se på. Det er selvfølgelig også det mest spændende film-trivia-spil overhovedet. Den her boks er fyldt med ting som kan imponere både den mest hardcore filmnørd og den mest casual biografgænger.

Der er flere forskellige måder at spille på. Vælg tre klassiske film, og beskriv dem, citer dem og fremfør dem for resten af dit team. Eller hvad med at udfordre en modspiller til en head-to-head showdown hvor I nævner så mange filmtitler som muligt før timeren siger stop. Måske du hellere vil demonstrere dine evner ved at klæde dig ud? Chicken Run, anyone?

Saml 4-12 spillere, lav en ordentlig portion popcorn, og gå i gang. Til forskel fra mange andre filmspil er det ikke nødvendigt at vide hvor mange fliser der var i Kubricks badeværelse, eller hvad Brandos yndlingsis var. Bare husk at spole tilbage når du er færdig, ellers får du ballade!