Tilbage

Undskyld, jeg ridsede bilen - 5 gaveidéer til far

 

Af og til er det nødvendigt at blødgøre din far en smule, hvis tæppet er plettet, bilen er ridset, eller musikken er alt for høj. Du har sikkert en lang række andre gode grunde til, hvorfor din far har fået grå hår… Uanset om det er Fars Dag, din fars fødselsdag eller jul, finder du gaven til far her hos os. Vi kender nøglen til at opnå din fars tilgivelse - for alt!

 

Blade Runner whiskeyglas i kristallIce cube of Sweden whiskeystenar

TIL HAM, SOM ELSKER HARRISON FORD OG WHISKY

Er din far lige så cool som Harrison Ford? Ja, så skal han da have disse whiskyglas fra Blade Runner, som er fremstillet af håndblæst krystal, og som ikke vejer mindre end 600 gram pr. stk. Sammen med en rigtig røget whisky og disse sten fra Ice Cube of Sweden kan du opnå nøglen til din fars hjerte.

 

 

Sith Lord morgonrock Star WarsDarth Vader and Son bok

TIL DIN FAR: BECAUSE HE IS YOUR FATHER

Mange fædre går rundt i den samme morgenkåbe, som de havde tilbage i 70’erne, men det er vi klar til at råde bod på. Pimp din fars morgenkåbe op med vores fantastiske Star Wars-morgenkåber, for så er det slut med at have en kedelig far! Kåben er fremstillet i et skønt materiale og passer til alle. Vil du gøre din far ekstra glad, kan du vedlægge de to bøger, ”Darth Vader and Son” plus ”Vader’s little Princess”.

 The Vamp trådlös högtalarsystemSmartphone projektor

TIL DEN TEKNIKGLADE FAR

Er din far super glad for alle tekniske gadgets? Her finder du to fantastiske nyheder, som vil underholde din far i månedsvis. The Vamp kan gøre enhver højtaler trådløs, så din far kan i princippet sænke volumen på den ”forfærdelige” musik, du spiller. Og med en projektor til hans smartphone kan du godt regne med at skulle se endnu flere af de pinlige familievideoer.

 Tactical Molle BBQ förklädeManliga barverktyg

TIL KRIGSVETERANEN, SOM ELSKER AT GRILLE

Hvis din far er en gammel veteran eller bare er en stor tilhænger af hærens MOLLE-system til opbevaring, er det her lige noget for ham! Nu kan din far se rigtig cool ud, mens han står og kæmper med grillen. Dette forklæde har plads til alle former for tilbehør, der skal bruges ude ved grillen. Og med noget rigtig mandigt barværktøj er der lagt op til en rigtig grillstrid.

 

 

 Parrot 2.0 drönare med kameraOllie

TIL FADEREN, DER STADIG ER ET LEGEBARN

Din far bør være lidt af en ekspert, hvis du overvejer at købe en cool drone til ham. Parrot AR.Drone 2.0 styres ved hjælp af smartphonen, og den er et sandt monster, når det kommer til radiostyrede fly. Er din far vild med fart, er Ollie det naturlige valg, da denne robot kommer op på 22 km/t. Med denne type gave vil du for altid være din fars øjesten.