Tilbage

GAVEN TIL KÆRESTEN (HAM)

Leder du efter en helt særlig gave til din kæreste, der er din vigtigste støtte i hverdagen? Det er givetvis ham, du tilbringer mange timer sammen med, og som giver dig de komplimenter, der er med til at forme din hverdag. Vi vil derfor gerne være med til at hjælpe dig, så du kan finde den perfekte og måske også lidt anderledes gave til ham. Det bliver en gave, han kommer til at elske. AlphaGeek har samlet de bedste tips, så du nemt finder den rette gave til din elskede partner.

tactical pizzaskärare

DEN SJOVE

Der er ikke noget så godt som humor i hverdagen. Er din kæreste en humørspreder og elsker sjove ting, er vores specielle "Tactical Pizza Cutter” noget, der falder i hans smag. At opdele en pizza har aldrig været nemmere!

 

fitbit flex hälsoarmband

TRÆNINGS-ENTUSIASTEN

Vi har mange fine ting til ham, der elsker at træne og forbrænde kalorier, gerne flere gange i ugen. Den perfekte gave må næsten være vores "Fitbit Flex-aktivitetsarmbånd". Med dette kan din kæreste holde styr på de forskellige træningsaktiviteter og følge udviklingen uge for uge.

 

hopside down ölglas

FODBOLDFANATIKEREN

Er din kæreste en passioneret fodboldtilhænger? Så har vi flere produkter, der kan forbedre hans fodboldoplevelse. Ølglasset fra "Hopside Down" er ganske praktisk, da det sørger for, at øllen ikke bliver for varm. Som et supplement har vi den ølformede snackskål, der går under navnet "Beer Bites".

 

champion series schackbräde

DEN SKAKINTERESSEREDE

Har du en kæreste, der elsker at teste sin intelligens, vil vores brede udvalg af skakspil helt sikkert være en stor glæde for ham. Hvorfor ikke vælge vores "Marshall Luxury"-skakbræt, der er en kopi af verdens mest berømte skakbræt.

 

Har du endnu ikke fundet det helt rigtige til din kæreste, hjælper vi dig meget gerne! Kom forbi til en kop kaffe, ring til os eller send en mail.

Held og lykke med gavejagten!