Tilbage

GAVEIDÉER TIL DIN KÆRESTE (HENDE)


At købe en gave til sin kæreste er vel nærmest en lige så svær opgave som det at desarmere en bombe. Du tror måske, at du ved, hvad du skal gå efter, men rent faktisk har du slet ikke nogen idé. Derfor vil vi gerne redde dig, og denne gaveguide er vores gave til dig.


Magiska enhörningstofflorSnug Rug sherpa

TIL HENDE, SOM ALTID FRYSER

Plejer du at vågne op til et par iskolde fødder, der listes ind under din dyne for at få varmen? Så er det på høje tid at give din kæreste lidt ekstra magi - og varme fødder - med vores magiske enhjørningetøfler! Sammen med et såkaldt Snug Rug Sherpa, er hun helt klar til selv den hårdeste vinter.

*Ingen enhjørninger kom til skade under fremstillingen af disse tøfler - der er nemlig ikke tale om ægte enhjørningehud.

 

TetrislampaRubiks kub lampa

TIL: DEN FARVESTÆRKE INDRETNINGSARKITEKT

Dette er tingene til hende, der synes, at sort, hvid og grå er passé. Elsker din kæreste regnbuens farver, og er hun vild med detaljer, der kan løfte et rum? Ja, så er dette det helt rigtige, da vi har masser af sjove detaljer til hjemmet, som gør din kærestes hverdag lidt mere farverig.


Köksmaskin för att göra egna munkarAutomatisk såsvisp

TIL: MADGUDINDEN

Vil du gøre det lidt nemmere for din kæreste, der altid byder på de lækreste retter, er vores automatiske sovsepisker det naturlige valg. Er hun desuden vild med donuts, kommer hun til at blive begejstret for vores donutmaskine. Donuts smager altid bedst, når de er frisklavet, og man selv kan vælge tilbehøret. Vi har også mange andre køkkenmaskiner, så din kæreste f.eks. kan lave sin egen is eller muffins.


 Star Wars Death Star kakburkStar Wars Darth Vadermugg

TIL: PIGEN MED KRAFTEN

Elsker din kæreste Star Wars lige så meget som dig selv? Fyld denne kagedåse med hendes yndlings småkager, som du naturligvis selv har bagt. Vælg desuden vores Star Wars-krus med et Darth Vader-motiv. En pige, der sætter pris på denne type gave, er helt klart en keeper!


Henry SkrivbordsdammsugarenMopptofflor

 

TIL: PIGEN, SOM DU ER SUR PÅ

Forhold har sine op- og nedture, og af og til kan man godt blive ret sur på sin bedre halvdel. Fortæller hun dig ofte, at karkluden ligger på det helt forkerte sted, mens hun selv er lidt af en sjuskedorte? Et par moppetøfler holder gulvene rene. Spiser hun kager og efterlader krummer henne ved computeren, er Henry - den lille støvsuger til skrivebordet - et sikkert kort. Uanset hvad, så fortjener hun nok en lille hentydning! Dette er de perfekte gaver til hende, der gør dig rasende.